Your browser fingerprint:

Intrebari frecvente despre Uriprev

Gama completa Uriprev care contine capsulele Uriprev Acut, ceaiul Uriprev Fito, plicurile Uriprev pot fi achizitionate, impreuna sau separat, de pe https://www.uriprev.ro/e-shop.php sau din farmaciile partenere.

Comanda se plaseaza foarte usor pe site, adaugand produsele dorite si cantitatea in cosul de cumparaturi, completati cu datele corecte de contact iar livarea produselor se face in 24-48 de ore.

De asemenea, pentru comenzile la mari de 150 lei transportul este gratuit iar pentru comenzile sub 150 lei se achita o taxa de transport de aproximativ 16 lei, in functie de zona in care urmeaza a fi facuta livrarea.

Toate comenzile pot fi achitate online, cu cardul sau puteti opta pentru plata produselor la livrare.

In functie de suplimentul ales din gama Uriprev, acesta se administreaza astfel:

Capsulele Uriprev Acut
Pentru adulti, doza recomandata este de 2 capsule/zi – 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, dupa masa. Tratamentul trebuie sa dureze minim 10 zile.
Copii peste 12 ani – doza recomandata este de 1 capsula/zi, dimineata.

Uriprev plicuri
Atat pentru adulti cat si pentru copii, doza recomandata este de 1 plic/zi. Tratamentul trebuie administrat 12 zile iar continul plicului se dizolva in lichid.

Uriprev Fito
Ceaiul Uriprev Fito se consuma cate 1 cana de 2 ori pe zi. Din amestecul de plante se prepara o infuzie in felul urmator – 1 lingura de amestec de plante pentru o cana de apa fiarta. Se lasa la infuzat 15 minute dupe care se consuma. Poate fi consumat ca atare sau indulcit.

Suplimentele din gama Uriprev sunt contraindicate persoanelor care sunt alergice sau prezinta hipersensibilitate la oricare din ingredientele produselor.

De asemenea, toate produsele din gama Uriprev sunt contraindicate in perioada sarcinii sau alaptarii. Cu toate acestea, plicurile Uriprev pot fi administrate doar la recomandarea medicului specialist deoarece acestea contin extract standardizat de Hibiscus sabdariffa.

Capsulele Uriprev sunt complet contraindicate pentru femeile insarcinate sau pentru cele care alapteaza deoarece contin extract hidroalcoolic de salvie (Salvia officinalis).

Suplimentele Uriprev contin doar ingrediente naturale si nu au fost semnalate, pana in prezent, reactii adverse.

Gama de produse Uriprev este destinata persoanelor care se confrunta cu infectii urinare iar in functie de problemele aparute, Uriprev este recomandat in urmatoarele situatii:

Uriprev
Plicurile Uriprev cu extract standardizat de Hibiscus sabdariffa sunt recomandate pentru ameliorarea rapida a simptomelor neplacute cauzate de prezenta infectiilor urinare. De asemenea, datorita concentratiei de 200 mg Ellirose (extract standardizat de Hibiscus sabdariffa), Uriprev previne aparitia infectiilor recidivante si asigura sanatatea aparatului urinar.

Uriprev Acut
Suplimentul Uriprev Acut este prezentat sub forma unor capsule ce contin ingrediente naturale si este recomandat in faza acuta a infectiilor urinare.
Aceste capsule amelioreaza rapid simptomele cauzate de infectia urinara in faza acuta si este recomandat a fi administrat inca de la aparitia primelor simptome.
Uriprev Acut se utilizeaza in asociere cu antibioticele, la distanta de 2 ore de acestea.

Uriprev Fito
Este recomandat pentru sustinerea tratamentului infectiilor urinare si are efecte cunoscute in mentinerea sanatatii aparatului urinar.

Ingredientele care fac parte din compozitia suplimentelor Uriprev sunt urmatoarele:

Uriprev Acut capsule
● Extract din frunze de strugurii ursului (Uva ursi)
● Vitamina C
● Extract hidroalcoolic de salvie (Salvia officinalis)
● Extract standardizat de Hibiscus sabdariffa – Ellirose

Uriprev
Plicurile de Uriprev contin doar Ellirose (extract standardizat de Hibiscus sabdariffa) – 200 mg.

Uriprev Fito
● flori de soc (Sambucus nigra)
● parti aeriene ale cimbrului de cultura (Thymus vulgaris)
● frunze de merisor (Vaccinum vitis-idaea)
● flori de Hibiscus sabdariffa
● matase de porumb (Zea mays)
● cozi de cirese (Prunus cerasus)

Infectiile de tract urinar pot fi identificate ca urmare a aparitiei urmatoarelor simptome:

● Senzatie de arsura/usturime si disconfort la urinare
● Necesitatea de a urina frecvent iar acest impuls nu dispare
● Urinare frecventa insotita de disconfort si eliminarea unor cantitati mici de urina
● Urina tulbure si cu miros puternic
● Dureri in zona pelvina, in cazul femeilor

Simptomele infectiilor urinare pot sa fie diferite, in functie de partea tractului urinar care este afectata de infectie.

Sigur ca da, suplimentele Uriprev pot fi administrate ca adjuvant in tratamentul cu antibiotic pentru infectiile urinare.

Capsulele Uriprev Acut sunt recomandate in asociere cu antibioticele, administrate la 2 ore dupa acestea. Atentie insa, Uriprev Acut nu inlocuieste administrarea de antibiotic ci potenteaza efectele acestuia. Luati antibioticul asa cu a fost prescris de catre medicul specialist si nu depasiti doza zilnica recomandata.

Toata gama Uriprev sustine tratamentele cu antibiotice, previne reaparitia infectiilor de tract urinar, mentine sanatatea aparatului urinar si contribuie la buna functionare a acestuia.

Suplimentele Uriprev actioneaza rapid impotriva infectiilor de tract urinar iar simptomele neplacute cauzate de acestea sunt ameliorate inca de la primele administrari.

Datorita extractului standardizat de Hibiscus sabdariffa, suplimentul Uriprev (plicuri dizolvabile) contribuie la diminuarea simptomelor, mentine sanatatea tractului urinar si previne recidiva infectiilor cu eficienta demonstrata clinic. Poate fi utilizat impreuna cu antibiotic pentru a potenta efectele acestuia sau ca alternativa naturala.

Capsulele Uriprev Acut actioneaza imediat in diminuarea simptomelor ale infectiilor urinare acute si previne reaparitia acestora. Datorita compozitiei sale cu ingrediente naturale, Uriprev Acut are proprietati antiseptice, sporeste confortul urinar, mentine sanatatea tractului urinar si actioneaza ca diuretic mediu.

Sigur ca da – usturimea la urinare este una din cele mai frecvente simptome iar suplimentele Uriprev actioneaza inca de la prima administrare pentru a ameliora simptomele neplacute.

Senzatia de usturime la urinare (disurie) este insotita, cel mai adesea, de eliberarea unor cantitati mici de urina si de nevoia de a urina frecvent. Pentru ameliorarea acestor simptome se recomanda administrarea capsulelor Uriprev Acut si continuarea tratamentului cu plicurile cu continut dizolvabil Uriprev. Pentru a sustine acest tratament si sanatatea tractului urinar este recomandata administrarea ceaiului Uriprev Fito.

Suplimentele se administreaza conform instructiunilor de pe prospect.

Deoarece toate suplimentele din gama Uriprev contin ingrediente de origine naturala, nu sunt cunoscute contraindicatii sau reactii adverse aparute in timpul tratamentelor cu contraceptive orale (anticonceptionale).

Anumite metode contraceptive (ex. diafragmele, agenti spermicizi) pot fi o cauza a aparitie infectiilor urinare iar infectiile aparute pot fi tratate cu ajutorul complexului Uriprev.

Datorita ingredientelor din compozitia suplimentelor Uriprev, acestea au capacitatea de a reduce riscul reaparitiei infectiilor de tract urinar si contribuie la diminuarea simptomelor cauzate de infectiile urinare.

Eficienta contraceptivelor nu este influentata de administrarea suplimentelor Uriprev.