Your browser fingerprint:

Ingrediente active

HIBISCUS SABDARIFFA

HIBISCUS SABDARIFFA

Planta medicinala cunoscuta la nivel mondial ale carei flori (utilizate sub forma de ceai) au proprietati terapeutice.

Extractul de flori de Hibiscus sabdariffa protejeaza corpul impotriva atacurilor bacteriene si creste puterea mecanismelor de aparare impotriva infectiilor. Acesta contine antioxidanti de care organismul are nevoie (precum acidul citric, acidul malic, acidul ascorbic) care ajuta la protejarea celulelor corpului dar si beta caroten si vitamina C.

Hibiscus sabdariffa nu contine cafeina si ofera numeroase beneficii pentru corpul uman, precum reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului si chiar a greutatii.

Ellirose™ - este un extract standardizat de Hibiscus sabdariffa si un ingredient patentat de catre Laboratoarele Naturex din Franta si are urmatoarele proprietati:

  • Contine antociani, substante nutritive (mai ales aminoacizi si substante minerale)
  • Are efect antiseptic si antibacterian
  • Are actiune tonica digestiva
  • Stimuleaza functia aparatului urinar
  • Are eficienta clinica dovedita in prevenirea infectiilor de tract urinar.
  • Scade semnificativ incidenta recidivelor de infectii ale tractului urinar (in special pentru E. Coli si Candida albicans)
  • Are eficacitate dovedita clinic in infectiile recidivante de tract urinar, scazand semnificativ incidenta acestora. Studiul clinic a dovedit ca utilizarea a 200 mg Ellirose™ zilnic, la femei care au suferit de recidive frecvente ale infectiilor urinare, determinate de bacterii precum E. coli sau de fungi precum Candida albicans, reduce posibilitatea reaparitiei acestora cu pana la 56%, dupa 12 saptamani de utilizare si cu pana la 77%, dupa 24 de saptamani de utilizare

Salvia officinalis (salvia)

Este o planta medicinala originara din zona Mediteraneana, folosita in scop terapeutic. Planta contine uleiuri volatile, steroli, substante estrogene, rezine, acizi organici, rasini, taninuri, flavonozide, vitamine (B1, C), saruri de potasiu, etc.

Studiile in vitro dovedesc proprietatile antibacteriene si antifungice ale salviei. Este demonstrata actiunea antibacteriana in special in combaterea Candidei albicans. Acidul rozmarinic continut de salvie detine o serie de proprietati biologice de tip antibacterian, antiviral, antiinflamator si antioxidant.

Uriprev Acut contine 37.5 mg extract de salvie.

Salvia officinalis (salvia). Este o planta medicinala originara din zona Mediteraneana, careia i se atribuie puteri magice

Uva ursi (strugurii ursului)

Este un arbust mic care creste spontan in zona alpina, cu tulpina agatatoare, taratoare si frunze tari si lucioase. Florile au culoare rosie si alba. Fructul are o forma rotunda, de culoare rosie.

Uva ursi se utilizeaza in scop fitoterapeutic si are calitati diuretice, astringente, antiseptice, tonice, emoliente, dezinfectante.

Planta contine glucide, lipide, proteine, acizi organici, tanin, rezine, glicozizi fenolici si flavonici, minerale, flavonoide, acid ascorbic, riboflavina, tiamina, betasisterol, triterpene si saponine.

Strugurii ursului au si un efect astringent si antiseptic asupra organelor sistemului urinar. De asemenea reprezinta un adjuvant al tratamentului antibiotic in infectii precum uretrita si cistita sau ca parte din tratamentul problemelor cronice la rinichi.

Uriprev Acut contine 90 mg extract din frunze de Uva ursi (strugurii ursului).

Uva ursi (strugurii ursului).Arbust mic care creste spontan in zona alpina, cu tulpina este agatatoare si taratoare si frunze sunt tari si lucioase.

Sambucus Nigra (Socul)

Socul este apreciat ca remediu natural si a fost folosit din cele mai stravechi timpuri in medicina traditionala.

Florile, fructele si scoarta sunt bogate in ulei volatil, tanin, mucilagii, flavonozide, amine, etilamina, izobutilamina, vitamina C si vitaminele din complexul B. Frunzele au actiune laxativa si sub forma cruda se aplica pe rani, fiind calmante si cicatrizante.

Beneficiile socului au fost cunoscute si utilizate de catre amerindieni, in special contra febrei si durerilor de incheieturi. Are numeroase efecte benefice in ceea ce priveste scaderea in greutate sau eliminarea toxinelor din organism. Socul este cunoscut ca fiind diuretic si antibacterian. Ceaiul din flori de soc are un rol extrem de important in tratarea afectiunilor vezicii urinare.

Socul se gaseste in compozitia UriPrev Fito din pachetul UriPrev Complex.

Sambucus Nigra (Socul). Socul este apreciat ca remediu natural si a fost folosit din cele mai stravechi timpuri in medicina traditionala.

FRUNZELE MERISORULUI

Frunzele merisorului au o actiune puternic antiinfectioasa, prin continutul de taninuri (substante antimicrobiene si antioxidante) si flavonoide (antioxidanti).

Frunzele merisorului au proprietati profilactice dovedite in infectiile de tract urinar, mai ales cele provocate de bacteria E.coli.

FRUNZELE MERISORULUI. Frunzele merisorului, mereu verzi, contin taninuri (substante antimicrobiene si antioxidante), flavonoide (antioxidanti), avand o actiune puternic antiinfectioasa.

COZI DE CIRESE

Printre cele mai utilizate si eficiente diuretice vegetale sunt coditele de cirese. Acestea au efecte rapide, mai ales asupra aparatului renal si urinar, si sunt eficiente in afectiunile urinare (cistite, pielite, uretrite, nefrite, litiaza renala), edeme si diaree. Cozile de cirese pot fi utilizate si in combinatie cu alte plante care au efect diuretic.

Cozile de cirese se gasesc in compozitia UriPrev Fito din pachetul UriPrev Complex.

COZI DE CIRESE. Printre cele mai utilizate si eficiente diuretice vegetale, coditele de cirese determina efecte rapide, mai ales asupra aparatului renal si urinar, sunt eficiente in afectiunile urinare (cistite, pielite, uretrite, nefrite, litiaza renala), edeme, diaree.

MATASEA PORUMBULUI

Matasea porumbului poate ajuta la tratarea unui numar destul de mare de probleme urinare. Este bogata in antioxidanti, vitaminele C, E si K, calciu, potasiu, siliciu, uleiuri volatile, etc.

Este utilizata in mod special in afectiunile care implica inflamarea cauzata de infectiile bacteriene.

Matasea porumbului captuseste peretii tractului urinar si distruge microorganismele prin activarea celulelor albe din sange.

Este un remediu extraordinar impotriva infectiilor tractului urinar si al infectiilor vezicii urinare.

MATASEA PORUMBULUI. Matasea porumbului poate ajuta la tratarea unui numar destul de mare de probleme urinare. Este bogata in antioxidanti, vitaminele C, E si K, calciu, potasiu, siliciu, uleiuri volatile,

CIMBRUL

Cimbrul este o planta medicinala si condiment, folosita inca din antichitate pentru proprietatile sale terapeutice antiseptice, antispasmodice, diuretice, carminative, expectorante etc, fiind considerat deasemenea un antibiotic natural.

Are in compozitia sa vitaminele A, C si B dar si minerale, precum zinc, potasiu calciu, zinc, fier, mangan. Thymolul si carvacrolul, doua substante din compozitia cimbrului, au efect antimicrobian si dezinfectant.

Thymolul si carvacrolul, doua substante din compozitia cimbrului, au efect antimicrobian si dezinfectant.

Cimbrul are efect diuretic puternic

Cimbrul este o planta medicinala si condiment, folosita din antichitate pentru proprietatile sale terapeutice antiseptice, antispasmodice, diuretice, carminative, expectorante etc, fiind considerat deasemenea un antibiotic natural.